Lexus Vaihtoautot – Katso mallit ja myytävät autot

Lexus autot

Lexus on japanilainen automerkki, joka tunnetaan hybridiautojen edelläkävijänä. Käytetyt Lexukset ovat vähävikaisia ja taloudellisia autoja, joita voi suositella kaikille.

Lexus on noussut suosioon ympäri maailman tarjoten asiakkailleen ainutlaatuisen ajokokemuksen. Yksi auton vahvuuksista on sen hiljainen ja pehmeä ajokokemus, minkä lisäksi käytettynä Lexus on ollut jo vuosia vähävikaisimpien autojen listan kärkipäässä. Lexuksen mittarissa ei 200 000 km ole vielä mitään.

Tutustu valikoimaamme alta. Voit myös ottaa yhteyttä myyjiimme pyytääksesi tarjouksen tai kysyäksesi koeajosta.

Näytetään 3 autoa tunnisteella Lexus.

Etkö löytänyt sopivaa autoa? Katso sivuiltamme kaikki käytetyt autot.

Miksi valita käytetty Lexus?

Lexus on panostanut hybriditeknologiaan ja tarjoaa laajan valikoiman hybridimalleja, jotka yhdistävät taloudellisen ajamisen ja suorituskyvyn.

  • Laatu ja luotettavuus: Lexus-autot tunnetaan korkeasta laadusta ja kestävyydestään. Ne ovat luotettavia autoja, jotka kestävät hyvin pitkään.
  • Mukavuus ja hiljaisuus: Lexus-autot tarjoavat huippuluokan mukavuuden ja hiljaisen ajokokemuksen. Autot ovat tyylikkäitä ja hienostuneita sisältä ja ulkoa.
  • Pieni kulutus: Lexus on hybriditeknologian edelläkävijä, mikä näkyy auton kulutuksessa. Autot kuluttavat todella vähän polttoainetta, mikä pitää juoksevat kulut ja ympäristövaikutukset pieninä.

Lexus vaihtoautot – Löydä sopiva malli

  • Lexus CT: Hienostunut ja energiatehokas vaihtoehto niille, jotka etsivät kompaktia viistoperää kaupunkiympäristössä liikkumiseen.
  • Lexus IS: Kompakti sedan, joka on suunniteltu tarjoamaan sporttista ajokokemusta. Tyylikäs ulkonäkö ja hyvä suorituskyky.
  • Lexus RX: Tilava kaupunkimaasturi hyvällä maavaralla ja mahdollisuudella nelivedolle. Turvallinen ja luotettava vaihtoehto esimerkiksi perheille.

Lexus-mallit on jopa nimetty taloudellisesti, nimiin ei ole turhaan tuhlattu kahta kirjainta enempää! Katso kaikki myytävät Lexus-mallit ja tutustu autoihin tarkemmin.

Kaikki Lexus-mallit:

Lexus CTLexus IS