Kia Niro Vaihtoautot – Katso käytetyt hybridit & sähköautot

Kia Niro autot

Kia Niro on ladattava hybridi- tai sähköauto, joka tarjoaa laadukkaita ja taloudellisia kilometrejä. Tältä sivulta löydät halutut Kia Niro sähköautot ja hybridit.

Kia tunnetaan luotettavasta tekniikastaan. Autoissa on hyvin vähän vikoja ja huoltokustannukset ovat maltilliset. Kestävä Kia Niro on taloudellinen ja varma valinta kaupunkiin, kun etsit ladattavaa sähköautoa tai hybridiä.

Valmistajan ilmoittama Kia Niro hybridin sähköinen kantama on 58km, millä suorittaa useimmat matkat kaupunkiajossa. Täyssähköisen Kia Niron WLTP-toimintasäde on 455km 64 kWh:n akulla.

Katso myytävät Kia Niro hybridit ja sähköautot alta. Voit myös ottaa yhteyttä myyjiimme ja pyytää tarjouksen tai sopia koeajon. Palvelemme chatin ja puhelimitse: 0207 890 690.

Näytetään 2 autoa tunnisteella Niro.

Etkö löytänyt sopivaa autoa? Katso sivuiltamme kaikki käytetyt autot.

Miksi valita käytetty Kia Niro?

  • Turvallisuus: Autossa on useita turvallisuutta edistäviä ominaisuuksia ja auto on saanut Euro NCAP -kolaritesteistä täydet viisi tähteä.
  • Kulutus: Autossa on alhainen päästötaso ja sekä hybridin että sähköauton kulutus on hyvin vähäistä. Varsinkin paljon lyhyempiä matkoja ajavalle Kia Niro on edullinen valinta.
  • Laatu: Kia tunnetaan laadukkaista autoista ja luotettavasta tekniikasta. Autot ovat kestäviä ja vähävikaisia. Sisätilat ovat viimeistelty hyvin ja autoilla on miellyttävä ajaa.

Tiesitkö? Kia Niron teknologia ja runko on monilta osin sama kuin toisen korealaisen Hyundai Ioniqin. Katso myös Hyundai Ioniq plug-in hybridit

Katso kaikki käytetyt Kia-mallit

Eteläkorealainen Kia on noussut Suomen suosituimpien automerkkien joukkoon. Laatu, luotettavuus ja hinta kohtaavat hyvin Kian autoissa.  Tutustu valikoimaamme ja katso kaikki käytetyt Kia mallit.

Katso muut Kia -mallit:

Kia Ceed, Kia Cerato, Kia Optima, Kia Picanto, Kia ProCeed, Kia Rio, Kia Sorento, Kia Sportage