Honda Accord Vaihtoautot – Katso myytävät käytetyt Accordit

Honda Accord autot

Honda Accord on suosittu vaihtoautomalli, joka tarjoaa luotettavuutta ja suorituskykyä. Tältä sivulta löydät valikoimamme Honda Accord vaihtoautot.

Accord on keskikokoinen sedan tai farmari, joka sopii niin perheille kuin yksin matkustaville kuljettajille. Hondan merkki tunnetaan vähävikaisista laatuautoistaan ja Accord kuuluu samaan kategoriaan. Autossa on mukavat sisätilat ja istuimet, mikä tekee siitä miellyttävän valinnan pitkille ajomatkoille.

Katso alta käytetyt Honda Accordit ja ota yhteyttä myyjiimme. Voit pyytää tarjouksen tai kysyä koeajosta chatin kautta tai puhelimitse: 0207 890 690.

Näytetään 1 autoa tunnisteella Accord.

Etkö löytänyt sopivaa autoa? Katso sivuiltamme kaikki käytetyt autot.

Miksi valita käytetty Honda Accord?

Honda on tunnettu erittäin luotettavista autoistaan ja käytettynäkin Accordeista saa usein hakea vikoja. Hiljainen ja miellyttävä laatuauto. Ainoana miinuksena voi sanoa, että käytettyjä Accordeja ei ole hirveästi markkinoilla ja ne menevät usein nopeasti kun niitä kauppaan saa.

  • Luotettavuus: Honda on tunnettu erittäin luotettavista autoistaan. Myös Accord kestää hyvin ikää ja isoja huoltoja tarvitaan harvemmin.
  • Mukavuus: Accordissa on tilava sisätila ja mukavat istuimet. Autossa on myös erinomainen ohjaustuntuma ja vakaa ajettavuus. Ei pidä melua.

Katso myös muut käytetyt Hondat

Japanilainen Honda on markkinoiden vähävikaisimpia automerkkejä, jonka kaikki mallit ovat käytettynäkin haluttuja autoja. Tutustu valikoimaamme ja katso kaikki käytetyt Hondat.

Katso muut Honda -mallit:

Honda CBR, Honda Civic, Honda CR-V, Honda FR-V, Honda Jazz