Honda Vaihtoautot – Katso mallit ja myytävät autot

Honda autot

Honda on arvostettu ja tunnettu japanilainen automerkki, joka tarjoaa laajan valikoiman vaihtoautoja. Hondalta löydät etenkin luotettavia ja laadukkaita autoja, jotka tarjoavat hyvää ajomukavuutta ja suorituskykyä.

Hondan autot tunnetaan luotettavuudesta ja kestävyydestä. Eikä nyt ole kysymys pelkästä mainoslauseesta, sillä itse asiassa tilastollisestikin Honda on lisäturvayhtiöiden vähävikaisin auto.

Laadukas, kestävä ja vähävikainen Honda on hyvä valinta taloon kuin taloon. Katso Hondan vaihtoautot alta ja kysy tarjous myyjiltämme chatista tai tule koeajolle.

Näytetään 9 autoa tunnisteella Honda.

Etkö löytänyt sopivaa autoa? Katso sivuiltamme kaikki käytetyt autot.

Miksi valita käytetty Honda?

Honda on luotettava, vähävikainen ja kestävä automerkki, jonka suosio perustuu laadukkaisiin autoihin. Tämän johdosta Honda on luotettava automerkki ostaa myös käytettynä.

  • Vähävikaisuus: Hondan autoista sanotaan, että ne kestävät mitä vain ja myös tilastot tukevat tätä. Honda on lisäturvayhtiöiden vähävikaisin auto. Käyttökustannuksiltaan Hondat ovatkin keskimääräisesti halvimmasta päästä, sillä isoja remontteja tarvitaan harvoin.
  • Luotettavuus: Autot tunnetaan luotettavuudestaan ja kestävyydestään. Ne ovat laadukkaita autoja, jotka kestävät hyvin pitkään.
  • Ajomukavuus: Honda tarjoaa tasaisen ja miellyttävän ajokokemuksen. Autossa on mukava istua ja se tarjoaa hyvän ajovakauden erilaisissa olosuhteissa.

Honda vaihtoautot – Löydä juuri sinulle sopiva malli

Hondan mallistosta löytyy useampi loistava malli, joista suosituimmat lienevät Civic ja CR-V. Voit tutustua alta tarkemmin kaikkiin myytäviin Honda-malleihin.

Malleja löytyy sekä bensiini-, diesel- että hybridimoottorilla varustettuna. Etenkin hybridimoottoreissa Honda on aikaansa edellä, sillä ensimmäiset Hondan hybridiautot tulivat Suomeen jo 2007-2008.

  • Honda Civic: Suosittu auto, joka tarjoaa mukavat sisätilat ja monipuoliset ominaisuudet. Tunnettu hyvästä ajettavuudestaan ja tyylikkäästä muotoilustaan.
  • Honda CR-V: Tilava katumaasturi, joka tarjoaa mukavan ajettavuuden ja monipuoliset varustelut. Sopii erityisen hyvin perheille tai paljon harrastaville.

Kaikki Honda-mallit:

Honda AccordHonda CivicHonda CR-VHonda Jazz