Cadillac Vaihtoautot – Katso mallit ja myytävät autot

Autoja ei löytynyt.

Cadillac on amerikkalainen automerkki, joka on perustettu jo vuonna 1902. Cadillac on osa General Motorsia, johon se liittyi jo vuonna 1909.

Suomessa luksusauto on tullut tunnetuksi muun muassa presidentin virka-autona. Presidentit Lauri K. Relanderista aina Mauno Koivistoon ovat saaneet nauttia Cadillacista virka-autona. Vasta Presidentti Martti Ahtisaaren astuessa virkaan vuonna 1994 presidentin virka-autoksi vaihtui Mercedes-Benz ja Presidentti Alexander Stubbin virka-autoksi vuonna 2024 vaihtui Audi.

Tunnuspiirteet ja suunnittelu

Cadillacin autot ovat tunnistettavissa ylellisestä ja virtaviivaisesta muotoilustaan, mistä on tunnistettavissa amerikkalainen tyylikkyys ja mahtipontisuus. Avarat sisätilat ja huippuluokan viimeistely luovat ylellisen ja hienostuneen ajokokemuksen.

Historia ja perintö

Cadillacilla on pitkä ja kunnioitettava historia. Yritys on tunnettu kehittämästään V8-moottorista. Cadillacilla on vahva perintö ja siitä on muodostunut tietynlainen symboli amerikkalaisesta voimasta.

Autot ovat erittäin mukavia ja suurikokoisia, mutta myös kuluttavat paljon polttoainetta. Niin se toki on kaikkien suurien amerikkalaisten autojen kanssa.

Luotettavuus ja turvallisuus

Cadillacin autot ovat rakennettu huippuluokan laatustandardeilla ja niissä käytetään kestäviä materiaaleja ja komponentteja, mitkä kestävät aikaa. Myös iso koko luo turvallisuutta ajamiseen.