Mitsubishi Outlander Vaihtoautot – Katso käytetyt maasturit

Mitsubishi Outlander autot

Mitsubishi Outlander on tilava ja monikäyttönen katumaasturi joka kestää aikaa ja kilometrejä. Tältä sivulta löydät käytetyt Mitsubishi Outlanderit.

Mitsubishi Outlander toimii Suomen olosuhteissa ja on loistava ajettava etenkin talvella. SUV-malli tarjoaa runsaasti tilaa sekä matkustajille että tavaroille. Lisäksi Outlanderissa on korkeatasoinen turvallisuusvarustelu, joka takaa matkustajien suojan kaikissa tilanteissa.

Tutustu autoihin alta tai ota yhteyttä myyjiimme. Voit järjestää koeajon tai pyytää tarjouksen chatista tai puhelimitse: 0207 890 690.

Näytetään 1 autoa tunnisteella Outlander.

Etkö löytänyt sopivaa autoa? Katso sivuiltamme kaikki käytetyt autot.

Miksi valita käytetty Mitsubishi Outlander?

  • Tilavuus: Outlander tarjoaa runsaasti tilaa sekä matkustajille että tavaralle. Autossa on monipuoliset säilytysratkaisut ja mahdollisuus muokata sisätilat omien tarpeiden mukaan.
  • Monikäyttöisyys: Outlander on suunniteltu monipuoliseksi autoksi, joka sopii sekä maastoon, kaupunkiin että maantielle.

Katso kaikki Mitsubishi vaihtoautot

Mitsubishi on tunnettu luotettavista ja laadukkaista autoistaan, joita saa usein saksalaisia laatumerkkejä edullisempaan hintaan. Tutustu valikoimaamme ja löydä sinulle sopivat Mitsubishi vaihtoautot.

Katso muut Mitsubishi -mallit:

Mitsubishi ASX, Mitsubishi Eclipse Cross