Fiat 500 Vaihtoautot – Katso myytävät käytetyt autot

Fiat 500 autot

Fiat 500 on legendaarinen italialainen kaupunkiauto, joka herättää ihastusta ympäri maailman. Tältä sivulta löydät halutuimmat Fiat 500 vaihtoautot.

Fiat 500 on tunnettu omaperäisestä muotoilustaan ja iloisesta luonteestaan. Klassikkoautossa yhdistyvät italialainen tyyli, moderni tekniikka ja automallin vankka historia.

Ensimmäinen Fiat 500 esiteltiin vuonna 1957, mistä lähtien se on ollut ikoninen kaupunkiauto ympäri maailmaa. Valitsemalla Fiat 500:n saat samassa paketissa ikonista tyyliä ja taloudellisen sekä käytännöllisen valinnan kaupunkiin.

Ota yhteyttä myyjiimme kysyäksesi lisää tai sovi koeajosta. Palvelemme chatin välityksellä ja puhelimitse: 0207 890 690.

Näytetään 1 autoa tunnisteella 500.

Etkö löytänyt sopivaa autoa? Katso sivuiltamme kaikki käytetyt autot.

Miksi valita käytetty Fiat 500?

Ikoninen kaupunkiauto on tyylikäs ja käytännöllinen valinta. Tätä klassikkoautoa ei voi edes verrata muihin vastaaviin.

  • Muotoilu: Fiat 500:ssa yhdistyvät retro ja moderni muotoilu. Omaperäinen ulkonäkö erottuu massasta ja liikkuu näppärästi kaupunkiliikenteessä.
  • Kompakti: Fiat 500 on kompaktin kokoinen auto, mikä tekee siitä helposti hallittavan kaupungissa. Mahtuu pieneenkin parkkiruutuun ja kulkee näppärästi ahtaissa kujissa, minkä vuoksi auto on tuttu näky Rooman ahtailta kaduilta.
  • Kulutus: Taloudellinen moottori ja auton pieni koko tarjoavat pienemmät bensakulut ja vähemmän ympäristövaikutuksia.

Katso muut Fiat -mallit:

Fiat 500E, Fiat 500L, Fiat 500X, Fiat Ducato