LED-ajovalot autot - Katso valikoima & opas

LED-ajovalot autot

LED-ajovalot eivät ole vain tyylikäs lisävaruste, vaan ne tarjoavat konkreettisia etuja kuljettajalle. LED-valoilla varustettu auto on niiden kirkkauden johdosta huomattavasti turvallisempi ajaa, etenkin Suomen pimeissä olosuhteissa.

Paljon maantieajoa ajavien tai haja-asutusseudulla asuvien ei kannata edes harkita vanhoja halogeeni-valoja. Parhaan mukavuuden tarjoavat adaptiiviset ajovalot, joissa on automaattiset kaukovalot.

Huomaat parhaiten LED-valojen edut, kun tulet koeajolle talven tai syksyn pimeydessä. Alta näet myytävät automme LED-valoilla. Voit sopia koeajosta chatin kautta tai puhelimitse: 0207 890 690.

Näytetään 100 autoa tunnisteella LED-ajovalot.

Etkö löytänyt sopivaa autoa? Katso sivuiltamme kaikki käytetyt autot.

LED-valot: Parempi näkyvyys ja turvallisemmat kilometrit

20 vuoden kokemuksellamme voimme sanoa, että Suomen olosuhteissa jokaiseen vähänkin laadukkaampaan autoon tulisi panna pakolliseksi vakiovarusteeksi LED-ajovalot.

Ne parantavat huomattavasti kuljettajan turvallisuutta ja ajomukavuutta. Kaikki adaptiiviset ajovalot ovat myös LED-valoja. Xenon-ajovalot eivät osaa samoja temppuja, vaikka ovatkin toki kirkkaat.

Käydään lopuksi vielä läpi, mitä hyötyä LED-valoista on kuljettajalle. Ominaisuudet voivat toki vaihdella automalleittain ja tämän vuoksi on hyvä aina kysyä auton valoista myyjältä ennen ostopäätöksen tekemistä.

  • Näkyvyys ja turvallisuus: Kirkas valo parantaa näkyvyyttä ja auttaa väistämään tiellä olevia esteitä.
  • Energiatehokkuus: Pidempi akun kesto ja parempi polttoainetehokkuus säästävät kustannuksia pitkällä aikavälillä.
  • Kestävyys: Vähemmän vaihtotarpeita ja kestävämpi valaistusjärjestelmä.
  • Pitkällä aikavälillä säästöjä: Vaikka LED-valojen hankintahinta voi olla korkeampi, säästät energiakuluissa ja vaihtotarpeissa.
  • Turvallisuus: Parempi näkyvyys tarkoittaa parempaa turvallisuutta, mikä on erityisen tärkeää yöajoissa ja vaikeissa sääolosuhteissa.

Hyvä ajovalot ovat mielestämme auton tärkein turvallisuustekijä heti laadukkaiden renkaiden jälkeen. Suomen olosuhteissa tästä asiasta ei kannata tinkiä! Mikäli harkitset vielä eri vaihtoehtojen välillä, voit lukea myös autojen ajovalot -oppaastamme, mitä ajovaloista olisi hyvä tietää ennen uuden auton ostoa.