Osaava Automyyjä Lempäälään – Vaihtoautomaa

Osaava Automyyjä Lempäälään

Hei sinä automyynnin ammattilainen, haluatko tulla tekemään tulosta ja luomaan ykkösluokan asiakaskokemuksia autokaupan alalla? Hienoa, sillä meillä on sinulle töitä tarjolla Lempäälän toimipisteessä!

Vaihtoautomaa on Suomen pinkein uuden ajan autokauppaketjuista, jossa haluamme tarjota asiakkaillemme hyvät autokaupat. Olemme auto- ja välityskaupan, mutta myös etä- ja toimitusmyynnin ammattilaisia joiden työvälineet ja logistiikkaosaaminen ovat vertaansa vailla! Valikoimassamme on jatkuvasti yli 400 vaihtoautoa ja toimipisteemme sijaitsevat Vantaalla, Lempäälässä, Lahdessa ja Muuramessa. Tarjoamme käyttöön alan parhaat työvälineet, palkkiomallin, sekä jatkuvat myyntikilpailut. Meillä työskentelee tällä hetkellä noin 25 ammattilaista, toivottavasti sinä olet seuraava!

Laajennamme nyt Lempäälän toimintaamme vastaamaan voimakkaasti kasvaneeseen kysyntään ja haemme nyt myyntitiimimme täydennykseksi asiakaspalveluhenkistä myyjää Lempäälään. 

Myyjäämme kohtaavat asiakkaat ammattitaidolla ja hyvällä energialla niin puhelimitse, chatissa, mailissa, sekä muilla etäviestinnän tavoilla, mutta myös kasvotustenkin. Tehokas ja ammattitaitoinen tiimimme takaa, että varasto kiertää ja myyjillä on aina riittävästi autoja myytävänä. Myyjien määrä on optimoitu varaston kanssa siten että autoja on aina keskimäärin 20-25 kpl per/myyjä. Tällä varmistamme tasaisen ja hyvän palkkauksen!

Tule siis mukaan autokaupan vallankumoukseen ja hae nyt mukaan Huipputiimiin!

Työssäsi kohtaat asiakkaita kasvotusten päivittäin, mutta meille on tärkeää, että et pelkää tarttua puhelimeen. Myyjänä vastaat uusasiakashankinnasta, mutta pidät myös huolen jo olemassa olevista asiakkaistamme Arvostamme ennen kaikkea nopeaa toimintaa, aktiivisuutta, oma-aloitteisuutta, tuloshakuisuutta, sekä huippuluokan vuorovaikutustaitoja. Jos sinulla on jo kokemusta autoalalta, hienoa sillä se katsotaan eduksi! Tärkeintä on kuitenkin halu kehittyä automyynnin timanttiseksi ammattilaiseksi.

Työtä tehdään viitenä päivänä viikossa 37.5 tuntia viikossa, ja työajat sijoittuvat liikkeidemme aukioloaikojen puitteisiin ma-pe klo 10-18 välillä ja lauantaisin klo 10-15 välillä.

Tarjoamme alan parhaan palkkamallin, jossa pohjapalkan päälle maksetaan reilu provisio. Haluamme nähdä myyjämme onnistuvan ja autamme sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Nuorekas tiimimme tekee aina töitä tinkimättömällä asenteella, mutta huumoria unohtamatta.

Toivottavasti kuulemme sinusta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 21.7.2024 Työ alkaa heti, mutta aloituksen voimme sopia myös joustavasti.

Huom. Lomien vuoksi vastaamme tiedusteluihin vain sähköpostilla. Kiitos ymmärryksestä.

Perustiedot

Työ alkaa Sopimuksen mukaan
Työn kesto Toistaiseksi
Työaika Kokoaikatyö
Palkkaus Pohja + Provisio
Työpaikan osoite Ruokosmetsänkatu 7 c, 37570 Lempäälä
Tiedustelut Toni Helenius, toni.helenius@vaihtoautomaa.com
Haku päättyy 21.7.2024 23:59
Ilmoitus julkaistu 3.7.2024

Jätä hakemus: Osaava Automyyjä Lempäälään

Työkokemus myyntitehtävistä
Kokemus autokaupan tehtävistä
Voit kirjoittaa tähän tekstikenttään lisätietoja liittyen hakemukseesi. Voit myös mainita yhteyshenkilösi nimen, jos olet keskustellut työtehtävästä aiemmin esim. puhelimitse tai s-postitse.
Nimi(Pakollinen)
Osoite(Pakollinen)
Mistä kuulit meistä?(Pakollinen)

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: pdf, doc, docx, Max. tiedoston koko: 5 MB, Max. tiedostot: 3.
    Voi liittää avoimen hakemuksesi sekä CV:si word- tai pdf-formaatissa. Sallitut tiedostomuodot: pdf, doc, docx. Max. 3 tiedostoa à 1MB.
    Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.