Myyntiavustaja Lahteen – Vaihtoautomaa

Vaihtoautomaa Lahti etsii myyntiavustajaa

Onko autot ja autoala intohimosi? Haluatko päästä työskentelemään monipuolisten tehtävien parissa? Vaihtoautomaa Lahdessa olisi paikka auki reippaalle ja omatoimiselle myyntiavustajalle.

Myyntiavustajan tehtäviin kuuluu monipuoliset autokaupan tukitehtävät ja autokaupan arjessa avustaminen. Tehtäviisi kuuluvat esimerkiksi autojen tarkastukset ja siirrot, huoltoon sekä katsastukseen toimittaminen, myyjien avustaminen ja muut myymälän päivittäiset tehtävät renkaiden nostelusta asiakaspalveluun saakka. Pärjäät tehtävässä parhaiten, kun olet aktiivinen ja oma-aloitteinen, tartut toimeen ja suhtaudut ennakkoluulottomasti myös sinulle uusiin haasteisiin. Auto-osaamista on hyvä olla niin että hallitset ajoneuvotekniikan perusasiat. 

Olethan luonteeltasi positiivinen, jolle työhanskat sujahtavat tarvittaessa nopeasti käsiin – meillä autokaupassa viihtyy parhaiten, kun ei aristele eri tehtäviä. Työ edellyttää kohtuullista fyysistä kuntoa ja voimassa olevaa ajokorttia.

Vaihtoautomaa on Suomen pinkein autokauppaketju, jossa haluamme tarjota asiakkaillemme hyvät autokaupat. Toimipisteemme sijaitsevat Vantaalla, Lahdessa, Lempäälässä ja Muuramessa. Meillä työskentelee tällä hetkellä noin 30 ammattilaista, toivottavasti sinä olet seuraava!

Lähetä hakemus palkkatoivomuksen kanssa osoitteeseen: rekry@vaihtoautomaa.com mahdollisimman nopeasti. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä. Viestin otsikoksi/viitteeksi: MYYNTIAVUSTAJA LAHTI

Lisätietoja tehtävästä antaa Vaihtoautomaa Lahden myyntipäällikkö, Joonas Majoinen, 040 921 1354, joonas.majoinen@vaihtoautomaa.com

Perustiedot

Työ alkaa Sopimuksen mukaan
Työn kesto Toistaiseksi
Työaika Osa-aikatyö
Palkkaus Tuntipalkka sopimuksen mukaan
Työpaikan osoite Vaihtoautomaa Lahti, Laatukatu, Lahti, Suomi
Tiedustelut Joonas Majoinen, joonas.majoinen@vaihtoautomaa.com
Haku päättyy 31.1.2023 00:00
Ilmoitus julkaistu 12.1.2023

Jätä hakemus: Myyntiavustaja

Haku päättynyt! Tämän työpaikan hakuaika on umpeutunut eikä hakemuksen jättäminen ole enää mahdollista.