Myyntitilisopimus MP

295.00 

Collector laskurilla voit laskea sinulle sopivan kk-maksun erän valitsemallesi summalle.
Summa (20€ - 5000€):
Maksuaika:
Maksuerä: 102€ / kk*
Avaa tarkempi erittely
* Osamaksun korko on 1,6 % kuukaudessa, mikä vastaa 19,20 % nimellistä vuosikorkoa. Laskuun lisätään tilinhoitomaksu 3.80 € kuukaudessa, jolloin todellinen vuosikorko laskettuna 1000 €:n ostoksella on 21,3 %

Myyntitilipalvelun tilaus

Toimeksianto on määräaikainen ja päättyy sopimuksen allekirjoitushetkestä kolmen (3) kuukauden päästä sopimuksen allekirjoituksesta lukien tai välitysliikeen luovuttaessa ajoneuvon kolmannelle osapuolelle. Sopimus on voimassa alkaen aikaisintaan 15.3. – päättyen viimeistään 30.9. kunakin kalenterivuonna.

Kaikista tilauksista laaditaan kirjallinensopimus palvelupisteessa palveluhenkilön kanssa. Kirjallisen sopimuksen allekirjoituksen yhteydessä käydään läpi palvelun sopimusehdot.

Tämä myyntitilipalvelun sähköinen tilaus on osa kirjallista palvelupisteessä tehtävää palvelusopimusta. Sopimus on voimassa kun palvelun perustamismaksu on suoritettu ja sopimus on allekirjoitettu.

Tähän palvelusopimukseen sovelletaan kulloinkin voimassa olevia myyntitili palvelun sopimusehtoja. Palvelutuotteessa ei ole kuluttajansuojalain mukaista oikeutta tilauksen peruutukseen 14 vuorokauden kuluessa.

Osasto: