Skoda Vaihtoautot - Katso edulliset ja taloudelliset Skoda-mallit

Skoda on luotettava tsekkiläinen autovalmistaja, joka tunnetaan laadukkaista ja kohtuuhintaisista autoistaan. Tältä sivulta löydät kaikki myynnissä olevat Skoda vaihtoautot.

Katso käytetyt Skodat alta ja tutustu autoihin tarkemmin. Alempana olemme kertoneet myös tarkemmin Skodan eri malleista ja versioista.

Tutustu autoihin tai kysy lisää myyjiltämme. Palvelemme myös chatin välityksellä liikkeiden aukioloaikoina.

Myytävät käytetyt Skoda -autot

Skoda vaihtoautot – Miksi ostaa Skoda?

Skodan autoissa yhdistyvät ennen kaikkea taloudellisuus ja käytännöllisyys. Siksi Skoda on hyvin suosittu perheauto.

  1. Tilava sisätila: Skoda-autot tarjoavat paljon sisätilaa matkustajille ja tavaralle. Tämä tekee niistä suosittuja perheautoja.
  2. Hinta: Skoda tarjoaa hyvää vastinetta rahoille ja sen autot ovat lähes poikkeuksetta kilpailijoiden vastaavia malleja edullisempia.
  3. Luotettavuus: Skoda on tunnettu luotettavuudestaan ja kestävyydestään. Autoissa on hyvin vähän teknisiä ongelmia.
  4. Turvallisuus: Automerkki panostaa voimakkaasti turvallisuuteen ja varustaa autonsa monilla turvallisuusominaisuuksilla, mikä myös tekee merkistä suositun perheauton.
  5. Ekologisuus ja taloudellisuus: Autojen vähäinen kulutus on saanut erittäin paljon positiivista palautetta vuosien varrella. Kulutus on myös suoraan verrannollinen auton ympäristöystävällisyyteen.
Skoda on tunnettu luotettavana ja taloudellisena perheautona
Skoda on tunnettu luotettavana ja taloudellisena perheautona

Skoda mallit: Bensa-, diesel-, hybridi-, kaasu- ja sähköautot

Yleismallit

Skoda Octavia on yksi Skodan suosituimmista malleista. Se on tilava ja monipuolinen perheauto, joka tarjoaa erittäin hyvän hinta-laatusuhteen. Octavia on saatavilla sedanina tai farmiarina ja erilaisilla moottoreilla: bensa, diesel, hybridi ja kaasuauto.

Skoda Superb on tilavin malli. Se tarjoaa tilavaa sisätilaa ja korkeaa mukavuutta. Superbissa on sekä sedan- että farmarivaihtoehtoja. Autoa on saatavilla bensa-, diesel- ja hybridimoottorilla.

Skoda Fabia on kompakti ja taloudellinen kaupunkiauto. Se on suunniteltu tarjoamaan käytännöllisyyttä ja tehokasta ajamista.

Skoda Kodiaq on kaupunkimaasturi, joka tarjoaa tilavaa sisätilaa ja monipuolista käytettävyyttä. Se myös sopii hyvin perheille ja tarjoaa useita voimanlähdevaihtoehtoja.

Skoda Karoq on kompaktimpi SUV-malli, joka tarjoaa joustavaa tilankäyttöä ja urbaania tyyliä.

Skoda Kamiq on pienikokoinen crossover-malli, joka yhdistää kaupunkiauton ominaisuudet SUV-tyyliin.

Skoda Scala on kompakti perheauto, joka tarjoaa modernia muotoilua ja hyvää ajomukavuutta.

Skoda Rapid on kompakti sedan tai farmari, joka on suunniteltu tarjoamaan tilavaa sisätilaa ja taloudellista ajamista.

Skoda Citigo on pienikokoinen kaupunkiauto, joka on helppo navigoida ahtaissa kaupunkiolosuhteissa.

Skoda sähköauto, hybridi tai kaasuauto

Skoda Enyaq iV on Skodan tällä hetkellä ainoa sähköauto. Täyssähköinen SUV-malli perustuu Volkswagen-konsernin MEB-alustaan. Enyaq iV oli ensimmäinen täyssähköauto, joka palkittiin Auto- ja liikennetoimittajien AuLi ry:n toimesta Vuoden Auto -tittelillä vuonna 2022.

Enyaqin lisäksi Skoda on myös tuomassa kolme uutta sähköautoa markkinoille vuoteen 2026 mennessä, jotka perustuvat Skoda Vision 7s konseptiautoon.

Hybridimoottorilla varustettuja autoja ovat Skoda Octavia iV ja Skoda Superb iV. Kaasulla toimivana saa ainakin Skoda Octaviaa.