Autokaupan rahoitus-main-image
Autokaupan rahoitus

Kauttamme voit saada rahoituksen autohankintaasi mm. OP-Pohjolasta, Danske Bank, Nordea tai Svea. Maksuohjelma suunnitellaan juuri sinun elämäntilanteeseesi sopivaksi ja maksuaikaa voit saada hankinnallesi joustavasti jopa 84 kuukautta.

OP-Pohjola

Nopein ja näppärin tapa päästä käsiksi uuteen ajokkiin, on hankkia rahoituspäätös autokaupalle jo ennen autoliikkeeseen saapumista. OP-Pohjolasta voit hakea rahoituspäätöksen hankinnallesi kätevästi netissä vuorokauden ympäri, viikon jokaisena päivänä. Täytä rahoitushakemus Vaihtoautot-sivullamme ja tule hyväksytyn rahoituspäätöksen kanssa viimeistelemään autokauppa liikkeeseemme.

Hae autokaupan rahoitus täältä

Danske Bank Danske Finance Oy

Osamaksurahoituksellamme hankit Vaihtoautomaalta ajoneuvon helposti ja nopeasti. Ostettava kohde toimii rahoituksen vakuutena; et tarvitse muita vakuuksia. Kysy Vaihtoautomaalta Danske Financen osamaksurahoitusta sopivan auton löydyttyä. Myyjä keskustelee kanssasi budjettiisi sopivasta kuukausierästä, hakee sinulle luottopäätöksen sekä laatii osamaksusopimuksen sujuvasti kaupanteon yhteydessä.

Tutustu Autoilijan Oppaaseen 

Nordea autorahoitus

Nordea autorahoituksessa et tarvitse erillistä vakuutta ja saat sen yli kaikista Vaihtoautomaan autoliikkeestä ympäri Suomen. Käsirahan voit kattaa kokonaan tai osittain antamalla vanhan autosi vaihdossa.

Svea Ekonomi

Me Svea Ekonomilla tarjoamme autorahoitusta useiden vuosien kokemuksella. Luottoratkaisumme auton hankintaan on turvallinen ja kilpailukykyinen vaihtoehto esimerkiksi pankkien tarjoamille lainoille tai kulutusluotoille. Svea Autorahoitusta voit hakea vaihtoautomaan autoliikkeistä autoa ostaessasi.

Olemme panostaneet autorahoitusratkaisuiden erityispiireisiin ja luoneet räätälöityjä työkaluja luottopäätösten hakemiseen milloin tahansa. Erityistä osaamista ja kokemusta meillä Svealla on käytettyjen autojen rahoittamisesta. Jopa yli 10-vuotiaat autot voidaan myydä Svea Ekonomin autorahoituksella.

Nordea Joustorahoitus

Nordea Joustorahoituksen saat vaivattomasti Vaihtoautomaan autoliikkeistä. Automyyjämme tekee rahoitushakemuksen yhdessä kanssasi ja rahoituspäätöksen saat saman tien.

Nordea Joustorahoitus mukautuu elämäntilanteeseesi:

 • Rahoitus jopa 25 000 euroa
 • Kortiton tililuotto
 • Ei vuosimaksua
 • Joustavat takaisinmaksuajat
 • Ei käsirahaa, takaajia tai vakuuksia
 • Maksuaikaa tarpeidesi mukaan jopa kaksitoista vuotta
 • Pienin mahdollinen kuukausierä 1,2 % rahoitettavasta määrästä. Esim. 5 000 euron summasta minimierä on vain 60 eur / kk.
 • Pankkisuhteesta riippumaton, ei edellytä pankkisuhdetta Nordeaan.
 • Ei erillisiä vakuuksia, takuita tai käsirahaa.
 • Ei edellytä kaskovakuutusta ajoneuvoon.
 • Tilinhoitomaksu 3 - 12,5 euroa/kk luottorajan mukaisesti
 • Korko 3 kk euribor + 8 %

Todellinen vuosikorko laskettuna 5 000 euron käytössä olevalle Joustorahoitukselle on 11,15 %. Laskennassa on käytetty 3 kk:n Euribor-korkoa (01/2017) ja siinä on huomioitu kuukausittainen tilinhoitomaksu sekä mahdollinen avausmaksu. Luoton korko on 3 kuukauden Euribor-korko + 6 %. Tilinhoitomaksu on 7 euroa. Luottoraja on 1 700 - 25 000 euroa. Joustorahoitus on voimassa toistaiseksi. Luotonantaja on Nordea Rahoitus Suomi Oy.

Rahoitus edellyttää aina erillisen hyväksytyn luottopäätöksen.

Jätä yhteystietosi.
Kuulet meistä pian!