Palvelut-main-image

Vaihtoautomaa on markkinoiden parhaiten palveleva autokauppa. Jos niin haluat, hoidamme nykyisen autosi myynnin puolestasi alusta loppuun sekä toimitamme uuden ajokkisi kätevästi kotiovellesi. Lisäksi saat kauttamme autokaupan rahoituksen sekä lisäturvaa hankinnallesi.

Autokaupan rahoitus

Kauttamme saat rahoituksen autohankintaasi, jopa ilman käsirahaa. Rahoituksenhaun voit antaa hoidettavaksemme autokauppasi yhteydessä tai hakea rahoituspäätöksen ennen kaupantekoa kätevästi netissä itse. Yhteistyötä teemme OP Rahoituksen ja Nordean kanssa.

Lue lisää

Verkossa maksaminen

Collector Lasku/Osamaksu -palvelulla voit maksaa Vaihtoautomaan verkkokaupassa ostoksiasi jopa 5000 €:n saakka helposti.

Lue lisää

Auton myyntitili

Me tiedämme, miten nykyinen ajokkisi saadaan kaupaksi nopeimmin ja parhaaseen hintaan. Myyntitili-palvelumme sisältää autosi myyntikuntoon laiton, auton mainonnan, asiakirjat, rekisteröinnin, rahoituksen sekä tietenkin itse auton myynnin.

Lue lisää

Auton toimitusmyynti

Eikö autoliikkeessä kiertely kiinnosta? Valitse sopiva auto nettivalikoimastamme ja ota meihin yhteyttä. Toimitamme auton sinulle koeajoon kotiosoitteeseesi. Halutessasi teemme myös nykyisestä autostasi hyvän tarjouksen sekä viemme sen vaihdossa pois.

Lue lisää

Vaihtoautomaa Lisäturva

Autokaupan lisäturvapalvelu

Lisäturva on voimassa 12 kuukautta tai 22.500 kilometriä, kumman ehdon tultua täyteen ensimmäiseksi.

Lue lisää

Yritysmyynti

Me myymme ja välitämme yritys asiakkaidemme autoja helposti ja vaivattomasti parhaaseen markkinahintaan. Kauttamme myös sijausautopalvelu sekä monet muut palvelut.

Lue lisää

Jätä yhteystietosi.
Kuulet meistä pian!