Slider

Vaihtoautomaa on yksi Suomen nopeimmin kasvavista uudenajan autokauppaketjuista. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Vantaalla, Tuusulassa, Järvenpäässä, Jyväskylässä ja Muuramessa. Valikoimassamme on lähes 400 vaihtoautoa.

Haemme jatkuvasti kasvavaan joukkoomme lisää menestyjiä autokaupan eri osa-alueille. Voit olla jo autokaupan ammattilainen, mutta etsimme myös uusia kykyjä alan ulkopuolelta. Tärkeintä on, että sinulla on positiivinen elämänasenne ja energisyyttä. Saat meiltä työvälineet ja perusteellisen koulutuksen tehtävään sekä parhaan konseptin, tunnetun brändin ja ison organisaation tuen.

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme ja ota yhteyttä!

URA VAIHTOAUTOMAALLA

AUTOMYYJÄ PÄÄKAUPUNKISEUDULLE

Vaihtoautomaa on yksi Suomen nopeimmin kasvavista uuden ajan autokauppaketjuista, jossa haluamme tarjota asiakkaillemme elämän helpoimmat autokaupat.

Valikoimassamme on yli 400 vaihtoautoa ja toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Vantaalla, Tuusulassa, Järvenpäässä, Muuramessa, Jyväskylässä, Lahdessa sekä syksyllä 2019 avaamme myös Lempäälässä. Meillä työskentelee tällä hetkellä noin 40 myynnin ammattilaista, toivottavasti sinä olet seuraava.

Me Vaihtoautomaalla haemme nyt myyntitiimimme täydennykseksi pääkaupunkiseudulle asiakaspalveluhenkisiä myyjiä, jotka kohtaavat asiakkaat ammattitaidolla ja hyvällä energialla niin puhelimitse kuin kasvotustenkin. Etsimme myynnin ammattilaisia tekemään tulosta ja luomaan ykkösluokan asiakaskokemuksia autokaupan alalla.

Sinä myynnin ammattilainen.
Tule mukaan autokaupan vallankumoukseen ja hae mukaan Tiimiimme! Työssäsi kohtaat asiakkaita kasvotusten päivittäin, mutta meille on tärkeää, että et pelkää tarttua puhelimeen. Myyjänä vastaat uusasiakashankinnasta, mutta pidät myös huolen jo olemassa olevista asiakkaistamme.

Odotamme sinulta ennen kaikkea oikeaa asennetta sekä:

  • Kiinnostusta oppia uutta
  • Jämäkkyyttä silloin kun sitä tarvitaan
  • Aiempaa kokemusta oikeasta myyntityöstä
  • Huippuluokan vuorovaikutustaitoja
  • Aktiivisuutta
  • Tuloshakuisuutta

Työtä tehdään viitenä päivänä viikossa (ma-la), työajat liikkeidemme aukioloaikojen puitteissa. Perehdytys- ja koulutusjakso tehtävään pidetään Vantaan toimipisteessä.
Tarjoamme kilpailukykyisen palkkamallin, jossa pohjapalkan päälle maksetaan reilu provisio. Haluamme nähdä myyjiemme onnistuvan ja autamme sinua saavuttamaan tavoitteesi.
Rohkeasti uskallamme sanoa, että palkkausmallimme on toimialan kilpailukykyisin.

Toivottavasti kuulemme sinusta mahdollisimman pian. Työn aloituksen voimme sopia joustavasti.
Hakemukset ja cv osoitteeseen rekry@vaihtoautomaa.com
otsikolla AUTOMYYJÄ PÄÄKAUPUNKISEUDULLE

Lähetä avoin hakemuksesi ansioluetteloineen sähköpostitse osoitteeseen: rekry@vaihtoautomaa.com