Slider

Vaihtoautomaa on yksi Suomen nopeimmin kasvavista uudenajan autokauppaketjuista. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Vantaalla, Tuusulassa, Järvenpäässä, Jyväskylässä ja Muuramessa. Valikoimassamme on lähes 400 vaihtoautoa.

Haemme jatkuvasti kasvavaan joukkoomme lisää menestyjiä autokaupan eri osa-alueille. Voit olla jo autokaupan ammattilainen, mutta etsimme myös uusia kykyjä alan ulkopuolelta. Tärkeintä on, että sinulla on positiivinen elämänasenne ja energisyyttä. Saat meiltä työvälineet ja perusteellisen koulutuksen tehtävään sekä parhaan konseptin, tunnetun brändin ja ison organisaation tuen.

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme ja ota yhteyttä!

AUTOMYYJÄ PÄÄKAUPUNKISEUDULLE

AUTOMYYJÄ PÄÄKAUPUNKISEUDULLE

Vaihtoautomaa on yksi Suomen nopeimmin kasvavista uuden ajan autokauppaketjuista, jossa haluamme tarjota asiakkaillemme elämän helpoimmat autokaupat.

Valikoimassamme on n. 400 vaihtoautoa ja toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Vantaalla, Tuusulassa, Järvenpäässä, Muuramessa, Jyväskylässä, Lahdessa sekä syksyllä 2019 avaamme myös Lempäälässä. Meillä työskentelee tällä hetkellä noin 40 myynnin ammattilaista, toivottavasti sinä olet seuraava.

Me Vaihtoautomaalla haemme nyt myyntitiimimme täydennykseksi pääkaupunkiseudulle asiakaspalveluhenkisiä myyjiä, jotka kohtaavat asiakkaat ammattitaidolla ja hyvällä energialla niin puhelimitse kuin kasvotustenkin. Etsimme myynnin ammattilaisia tekemään tulosta ja luomaan ykkösluokan asiakaskokemuksia autokaupan alalla.

Sinä myynnin ammattilainen.
Tule mukaan autokaupan vallankumoukseen ja hae mukaan Tiimiimme! Työssäsi kohtaat asiakkaita kasvotusten päivittäin, mutta meille on tärkeää, että et pelkää tarttua puhelimeen. Myyjänä vastaat uusasiakashankinnasta, mutta pidät myös huolen jo olemassa olevista asiakkaistamme.

Odotamme sinulta ennen kaikkea oikeaa asennetta sekä:

  • Kiinnostusta oppia uutta
  • Jämäkkyyttä silloin kun sitä tarvitaan
  • Aiempaa kokemusta oikeasta myyntityöstä
  • Huippuluokan vuorovaikutustaitoja
  • Aktiivisuutta
  • Tuloshakuisuutta

Työtä tehdään viitenä päivänä viikossa (ma-la), työajat liikkeidemme aukioloaikojen puitteissa. Perehdytys- ja koulutusjakso tehtävään pidetään Vantaan toimipisteessä.
Tarjoamme kilpailukykyisen palkkamallin, jossa pohjapalkan päälle maksetaan reilu provisio. Haluamme nähdä myyjiemme onnistuvan ja autamme sinua saavuttamaan tavoitteesi.
Rohkeasti uskallamme sanoa, että palkkausmallimme on toimialan kilpailukykyisin.

Toivottavasti kuulemme sinusta mahdollisimman pian. Työn aloituksen voimme sopia joustavasti.
Lisätietoja tehtävästä antaa: Niklas Nyström, niklas@vaihtoautomaa.com
Hakemukset ja cv osoitteeseen rekry@vaihtoautomaa.com
otsikolla AUTOMYYJÄ PÄÄKAUPUNKISEUDULLE

AUTOMYYJÄ ,MYYJÄ JA MYYNTIPÄÄLLIKKÖ, LAHTI

AUTOMYYJÄ, MYYJÄ JA MYYNTIPÄÄLLIKKÖ, LAHTI

Avaamme uuden Vaihtoautomaa myymälän Lahden Renkomäkeen kesällä 2019 ja etsimme nyt uusia tähtiä.

Vaihtoautomaa on yksi Suomen nopeimmin kasvavista uuden ajan autokauppaketjuista, jossa haluamme tarjota asiakkaillemme elämän helpoimmat autokaupat. Valikoimassamme on n. 400 vaihtoautoa, ja toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Vantaalla, Tuusulassa, Järvenpäässä, Muuramessa ja Jyväskylässä. Meillä työskentelee tällä hetkellä noin 40 ammattilaista, toivottavasti sinä olet seuraava!

Sinä, myynnin ammattilainen Lahdesta! Onko sinulla kokemusta kiinteistön- tai vuokra-asunnon välityksestä, tai ehkä operaattori-, auto-, sähkösopimus-, tai puhelinmyynnistä? Haluatko tulla tekemään tulosta ja luomaan ykkösluokan asiakaskokemuksia autokaupan alalla? Hienoa, sillä meillä on sinulle töitä tarjolla!

Me Vaihtoautomaalla haemme nyt myyntitiimimme täydennykseksi asiakaspalveluhenkisiä myyjiä, jotka kohtaavat asiakkaat ammattitaidolla ja hyvällä energialla niin puhelimitse kuin kasvotustenkin.

Arvostamme ennen kaikkea aktiivisuutta, tuloshakuisuutta ja huippuluokan vuorovaikutustaitoja. Jos sinulla on jo kokemusta autoalalta, hienoa! Tärkeintä on kuitenkin halusi kehittyä palvelumyynnin timanttiseksi ammattilaiseksi.

Toimimme tiiviissä yhteistyössä rahoitus- ja vakuutusalan kanssa, sekä neuvomme päivittäin asiakkaitamme taloudellisten ratkaisujen toteuttamista, joten edellytämme myös työntekijöitämme nuhteetonta taustaa ja moitteetonta luottohistoriaa. Lahden paikallistuntemus  on myös avuksi työtehtävien hoitamisessa.

Tule siis mukaan autokaupan vallankumoukseen ja hae mukaan tiimiin!

Työssäsi kohtaat asiakkaita kasvotusten päivittäin, mutta meille on tärkeää, että et pelkää tarttua puhelimeen. Asiakkaamme arvostavat aktiivisuuttamme, sekä ratkaisuja joita tarjoamme auton vaihtamiseen liittyen. Myyjänä vastaat uusasiakashankinnasta, mutta pidät myös huolen jo olemassaolevista asiakkaistamme.

Työtä tehdään viitenä päivänä viikossa (ma-la), ja työajat sijoittuvat liikkeidemme aukioloaikojen puitteisiin. Perehdytys- ja koulutusjakso tehtävään pidetään Vantaan toimipisteessä. Perehdytyksen aikana opastamme Vaihtoautomaan tapaan toimia ja koulutamme autokaupan järjestelmät sekä myyntitekniikat.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkamallin, jossa pohjapalkan päälle maksetaan reilu provisio. Aloittelevat myyjämme tienaavat kuukaudessa jopa 2300 euroa, mutta jo puolessa vuodessa uskomme ansiosi nousevan yli 4000 euroon kuukaudessa. Haluamme nähdä myyjiemme onnistuvan ja autamme sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Mikäli et malta odottaa että pääset tekemään tuloksellista myyntiä ja vakuuttamaan asiakkaamme ensiluokkaisilla asiakaspalvelutaidoillasi, toivomme että olet valmis liittymään tiimiimme!

Toivottavasti kuulemme sinusta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 26.4.2019 mennessä. Työn aloituksen voimme sopia joustavasti.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Niklas Nyström, niklas@vaihtoautomaa.com

Hakemukset ja cv osoitteeseen rekry@vaihtoautomaa.com otsikolla Automyyjä

Lähetä avoin hakemuksesi ansioluetteloineen sähköpostitse osoitteeseen: rekry@vaihtoautomaa.com