Slider

Vaihtoautomaa on yksi Suomen nopeimmin kasvavista uudenajan autokauppaketjuista. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Vantaalla, Tuusulassa, Järvenpäässä, Lahdessa, Jyväskylässä ja Muuramessa. Valikoimassamme on lähes 400 vaihtoautoa.

Haemme jatkuvasti kasvavaan joukkoomme lisää menestyjiä autokaupan eri osa-alueille. Voit olla jo autokaupan ammattilainen, mutta etsimme myös uusia kykyjä alan ulkopuolelta. Tärkeintä on, että sinulla on positiivinen elämänasenne ja energisyyttä. Saat meiltä työvälineet ja perusteellisen koulutuksen tehtävään sekä parhaan konseptin, tunnetun brändin ja ison organisaation tuen.

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme ja ota yhteyttä!

URA VAIHTOAUTOMAALLA

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ LEMPÄÄLÄÄN UUTEEN MYYMÄLÄÄN

 

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ LEMPÄÄLÄN VAIHTOAUTOMAALLE

Voiko autokauppaa oikeasti tehdä uudella tavalla?

Etsimme kokenutta autokaupan myyntipäällikköä tammikuussa 2020 avattavaan vajaan 1000m² Lempäälään toimipisteen vastaamaan myynnistä ja operatiivisestä toiminnasta.

Olet myynnin ammattilainen, kannustava ja ohjaat tiimin jäseniä omalla esimerkilläsi entistä parempiin tuloksiin. Sinulla on vähintäänkin hyvät it taidot ja osaat käyttää autokaupan järjestelmiä. Vastaat tiimisi kanssa myynnistä, asiakkuuksien hoidosta sekä  myyntitavoitteiden saavuttamisesta ja toiminnan kehittämisestä. Kuulut Vaihtoautomaan laajennettuun johtoryhmään.

Jos olet se henkilö, joka ottaa luonnollisesti vastuun tilanteissa, niin olet etsimämme henkilö. Sinulla on näytöt myynninjohtamisesta tai esimiestyöstä.

Vaihtoautomaa on yksi Suomen nopeimmin kasvavista uuden ajan autokauppaketjuista, jossa haluamme tarjota asiakkaillemme elämän helpoimmat autokaupat. Valikoimassamme on reilu 400 vaihtoautoa, ja toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Vantaalla, Tuusulassa, Järvenpäässä, Lahdessa, Muuramessa ja Jyväskylässä. Meillä työskentelee tällä hetkellä +40 ammattilaista, oletko sinä olet seuraava!

Toivottavasti kuulemme sinusta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.10.2019 mennessä. Työn aloituksen voimme sopia joustavasti.

Lisätietoja tehtävästä antaa operatiivinen johtaja Niklas Nyström, niklas@vaihtoautomaa.com, 0408363937

Hakemukset ja cv osoitteeseen: rekry@vaihtoautomaa.com otsikolla: Myyntipäällikkö Lempäälä

AUTOMYYJÄSTÄ MYYNTIPÄÄLLIKÖKSI VAIHTOAUTOMAALLA

Etsitkö urapolkua myyjästä myyntipäälliköksi pääkaupunkiseudulla?

Me Vaihtoautomaalla etsimme automyyjiä jotka hakevat urapolkua myyjästä päälliköksi. Vaihtoautomaa myyntipäällikkö harjoittelija ohjelmassa koulutetaan ja perehdytetään myyjätyön ohella kohti esimiesasemaa.

Myyntipäällikkö on toimipisteen tulosvastuullinen esimies, joka vastaan toimipisteen operatiivisesta toiminnasta. Myyntipäällikön suoria alaisia ovat myyjät ja myyntiavustajat. Myyntipäällikön lähiesimiehenä toimii myyntijohtaja. Myyntipäällikkö kuuluu Vaihtoautomaan laajennettuun johtoryhmään.

Hakijoilta toivomme kokemusta autokaupasta, näyttöä menestyksekkäästä myyntityöstä sekä tietenkin halua edetä omalla uralla. Extra pisteitä saa aikaisemmasta koulutuksesta sekä kokemuksesta esimiestyössä.

Millainen on hyvä myyntipäällikkö? Henkilö joka ottaa luonnollisesti vastuun tilanteista (myös hankalista), ohjaat tiimin jäseniä omalla esimerkillä eturintamassa entistä parempiin tuloksiin, ymmärtää hyvän työilmapiirin ja tiimihengen merkityksen onnistumisessa. Olet ns. “firman mies”, joka tietää että katteellinen kauppa on se mikä kannattaa (ja pitää myyntijohtajan pois niskasta). Määritteitä on monia, mutta jos tunnistat itsesi jostain näistä voit hyvinkin olla etsimämme henkilö.

Vaihtoautomaa on yksi Suomen nopeimmin kasvavista uuden ajan autokauppaketjuista, jossa haluamme tarjota asiakkaillemme elämän helpoimmat autokaupat. Valikoimassamme on reilu 400 vaihtoautoa ja toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Vantaalla, Tuusulassa, Järvenpäässä, Lahdessa, Muuramessa ja Jyväskylässä. Tammikuussa 2020 avaamme uuden myymälän Lempäälään. Meillä työskentelee tällä hetkellä +40 ammattilaista, oletko sinä olet seuraava!

Toivottavasti kuulemme sinusta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.10.2019 mennessä. Työn aloituksen voimme sopia joustavasti.

Lisätietoja tehtävästä antaa operatiivinen johtaja Niklas Nyström, niklas@vaihtoautomaa.com, 0408363937

Hakemukset ja cv osoitteeseen: rekry@vaihtoautomaa.com otsikolla: MP harjoittelija

Lähetä avoin hakemuksesi ansioluetteloineen sähköpostitse osoitteeseen: rekry@vaihtoautomaa.com