Slider

Vaihtoautomaa on yksi Suomen nopeimmin kasvavista uudenajan autokauppaketjuista. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Vantaalla, Tuusulassa, Järvenpäässä, Jyväskylässä ja Muuramessa. Valikoimassamme on lähes 400 vaihtoautoa.

Haemme jatkuvasti kasvavaan joukkoomme lisää menestyjiä autokaupan eri osa-alueille. Voit olla jo autokaupan ammattilainen, mutta etsimme myös uusia kykyjä alan ulkopuolelta. Tärkeintä on, että sinulla on positiivinen elämänasenne ja energisyyttä. Saat meiltä työvälineet ja perusteellisen koulutuksen tehtävään sekä parhaan konseptin, tunnetun brändin ja ison organisaation tuen.

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme ja ota yhteyttä!

URA VAIHTOAUTOMAALLA

MYYNTIAVUSTAJA

Onko autot ja autoala intohimosi? Haluatko päästä työskentelemään monipuolisten tehtävien parissa? Vaihtoautomaa Vantaalla olisi paikka auki reippaalle ja omatoimiselle myyntiavustajalle.

Myyntiavustajan tehtäviin kuuluu monipuoliset autokaupan tukitehtävät ja autokaupan arjessa avustaminen. Tehtäviisi kuuluvat esim. autojen tarkastukset ja siirrot, huoltoon sekä katsastukseen toimittaminen, myyjien avustaminen ja muut myymälän päivittäiset tehtävät renkaiden nostelusta asiakaspalveluun saakka. Pärjäät tehtävässä parhaiten kun olet aktiivinen ja oma-aloitteinen, tartut toimeen ja suhtaudut ennakkoluulottomasti myös sinulle uusiin haasteisiin. Auto-osaamista on hyvä olla niin että hallitseen ajoneuvotekniikan perusasiat.

Olethan luonteeltasi positiivinen jolle työhanskat sujahtaa tarvittaessa nopeasti käsiin. Sillä meillä autokaupassa viihtyy parhaiten kun ei aristele eri tehtäviä. Työ edellyttää kohtuullista fyysistä kuntoa ja voimassa olevaa ajokorttia.

Vaihtoautomaa on yksi Suomen nopeimmin kasvavista uuden ajan autokauppaketjuista, jossa haluamme tarjota asiakkaillemme elämän helpoimmat autokaupat. Valikoimassamme on n. 400 vaihtoautoa ja toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Vantaalla, Tuusulassa, Järvenpäässä, Lahdessa, Muuramessa, Jyväskylässä sekä loppuvuodesta 2019 avaamme myös Lempäälässä. Meillä työskentelee tällä hetkellä noin 40 ammattilaista, toivottavasti sinä olet seuraava.

Lisätietoja tehtävästä antaa Niklas Nyström, niklas@vaihtoautomaa.com puh. 0408363937

Voit lähettää avoimen hakemuksen palkkatoivomuksen kanssa osoitteeseen: rekry@vaihtoautomaa.com 11.8.2019 mennessä. Viestin otsikoksi/viitteeksi: MYYNTIAVUSTAJA

AUTOSIHTEERI

Vaihtoautomaa on yksi Suomen nopeimmin kasvavista uuden ajan autokauppaketjuista, jossa haluamme tarjota asiakkaillemme elämän helpoimmat autokaupat.

Valikoimassamme on yli 400 vaihtoautoa, ja toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Vantaalla, Tuusulassa, Järvenpäässä, Lahdessa, Muuramessa ja Jyväskylässä sekä syksyllä 2019 avaamme myös Lempäälässä. Meillä työskentelee tällä hetkellä noin 40 ammattilaista.

Haemme nyt

AUTOSIHTEERIÄ PÄÄKAUPUNKISEUDULLE

Haemme REKI-oikeudet omaavaa autosihteeriä Vaihtoautomaan Vantaan toimipisteeseen. Autosihteerin tehtävät koostuvat autokaupan asiakirjojen laatimisesta, asiakaspalvelusta, yleisistä toimistotehtävistä sekä kirjanpidon avustavista tehtävistä. Olet päivittäin kontaktissa asiakkaisiin niin puhelimitse kuin kasvotusten. Odotamme hakijalta tarkkaa työotetta, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä oma-aloitteisuutta.

Katsomme eduksi aiemman kokemuksen asiakaspalvelusta sekä toimistotehtävistä, mutta ennen kaikkea haemme oikeaa henkilöä. Perehdytämme tehtävään, joten oikea asenne ratkaisee.

Päävastuullasi on 

 • autokaupan asiakirjojen laatiminen
 • yrityksen avustavat kirjanpidolliset tehtävät
 • saatavien maksujen seuranta
 • laskujen tarkistaminen ja hyväksyntä ja niiden asianmukainen dokumentointi
 • pidät yhteyttä tulliin ja rekisterikeskukseen autojen hankinnan yhteydessä
 • lisäksi toimenkuvaasi kuuluu muita juoksevia toimistotöitä

Tehtävässä menestyt, jos pystyt organisoimaan monia samanaikaisia tehtäviä päällekkäin. Omaat järjestelmällisen ja tarkan työskentelytyylin ja osaat viestiä erilaisten ihmisten kanssa sujuvasti. Omaat aikaisempaa kokemusta autokaupasta. Luonteeltasi olet jämäkkä, tarkka sekä itseohjautuva.

Sinulle tarjotaan:

 • Kilpailukykyinen kiinteä palkka
 • Nuorekas ja joustava työyhteisö
 • Monipuolinen työtehtävä
 • Työnantajaksesi menestyvä ja kasvava yritys

Sinulta odotetaan: 

 • Kokemusta autokaupasta
 • Jämäkkyyttä ja organisointikykyä
 • Hyviä vuorovaikutustaitoja
 • Englannin kielen perusosaamista

Toivottavasti kuulemme sinusta mahdollisimman pian. Työn aloituksen voimme sopia joustavasti.
Hakemukset ja cv osoitteeseen rekry@vaihtoautomaa.com
otsikolla AUTOSIHTEERI

AUTOMYYJÄ PÄÄKAUPUNKISEUDULLE

Vaihtoautomaa on yksi Suomen nopeimmin kasvavista uuden ajan autokauppaketjuista, jossa haluamme tarjota asiakkaillemme elämän helpoimmat autokaupat.

Valikoimassamme on yli 400 vaihtoautoa ja toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Vantaalla, Tuusulassa, Järvenpäässä, Muuramessa, Jyväskylässä, Lahdessa sekä syksyllä 2019 avaamme myös Lempäälässä. Meillä työskentelee tällä hetkellä noin 40 myynnin ammattilaista, toivottavasti sinä olet seuraava.

Me Vaihtoautomaalla haemme nyt myyntitiimimme täydennykseksi pääkaupunkiseudulle asiakaspalveluhenkisiä myyjiä, jotka kohtaavat asiakkaat ammattitaidolla ja hyvällä energialla niin puhelimitse kuin kasvotustenkin. Etsimme myynnin ammattilaisia tekemään tulosta ja luomaan ykkösluokan asiakaskokemuksia autokaupan alalla.

Sinä myynnin ammattilainen.
Tule mukaan autokaupan vallankumoukseen ja hae mukaan Tiimiimme! Työssäsi kohtaat asiakkaita kasvotusten päivittäin, mutta meille on tärkeää, että et pelkää tarttua puhelimeen. Myyjänä vastaat uusasiakashankinnasta, mutta pidät myös huolen jo olemassa olevista asiakkaistamme.

Odotamme sinulta ennen kaikkea oikeaa asennetta sekä:

 • Kiinnostusta oppia uutta
 • Jämäkkyyttä silloin kun sitä tarvitaan
 • Aiempaa kokemusta oikeasta myyntityöstä
 • Huippuluokan vuorovaikutustaitoja
 • Aktiivisuutta
 • Tuloshakuisuutta

Työtä tehdään viitenä päivänä viikossa (ma-la), työajat liikkeidemme aukioloaikojen puitteissa. Perehdytys- ja koulutusjakso tehtävään pidetään Vantaan toimipisteessä.
Tarjoamme kilpailukykyisen palkkamallin, jossa pohjapalkan päälle maksetaan reilu provisio. Haluamme nähdä myyjiemme onnistuvan ja autamme sinua saavuttamaan tavoitteesi.
Rohkeasti uskallamme sanoa, että palkkausmallimme on toimialan kilpailukykyisin.

Toivottavasti kuulemme sinusta mahdollisimman pian. Työn aloituksen voimme sopia joustavasti.
Hakemukset ja cv osoitteeseen rekry@vaihtoautomaa.com
otsikolla AUTOMYYJÄ PÄÄKAUPUNKISEUDULLE

Lähetä avoin hakemuksesi ansioluetteloineen sähköpostitse osoitteeseen: rekry@vaihtoautomaa.com