Slider

Vaihtoautomaa on yksi Suomen nopeimmin kasvavista uudenajan autokauppaketjuista. Toimipisteemme sijaitsevat Vantaalla, Tuusulassa, Lahdessa, Lempäälässä ja Muuramessa.

Haemme jatkuvasti kasvavaan joukkoomme lisää menestyjiä autokaupan eri osa-alueille. Voit olla jo autokaupan ammattilainen, mutta etsimme myös uusia kykyjä alan ulkopuolelta. Arvostamme aiempaa kokemusta myyntityöstä, positiivistä asennetta sekä energisyyttä. Saat meiltä työvälineet ja perusteellisen koulutuksen tehtävään sekä parhaan konseptin, tunnetun brändin ja ison organisaation tuen.

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme ja ota yhteyttä!

URA VAIHTOAUTOMAALLA

AVOIMET TYÖPAIKAT

Etsimme Lahden ja Lempäälän liikkeisiin automyyjää.

Haemme nyt myyntitiimimme täydennykseksi asiakaspalveluhenkistä automyyjää, joka kohtaa asiakkaat ammattitaidolla ja hyvällä energialla niin puhelimitse kuin kasvotustenkin. Etsimme myynnin ammattilaista tai sellaiseksi haluavaa tekemään tulosta ja luomaan ykkösluokan asiakaskokemuksia autokaupan alalla.

Odotamme sinulta ennen kaikkea oikeaa asennetta tekemiseen sekä:

- Aiempaa kokemusta myyntityöstä

- Kiinnostusta oppia uutta

- Hyviä vuorovaikutustaitoja

- Aktiivisuutta ja tuloshakuisuutta

- Moitteetonta taustaa

 

Työtä tehdään viitenä päivänä viikossa (ma-la), työajat liikkeidemme aukioloaikojen puitteissa.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkamallin, jossa pohjapalkan päälle maksetaan reilu provisio. Haluamme nähdä myyjiemme onnistuvan ja autamme sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Rohkeasti uskallamme väittää, että palkkausmallimme on toimialan kilpailukykyisin.

 

Toivottavasti kuulemme sinusta mahdollisimman pian. Työn aloituksen voimme sopia joustavasti.

Hakemuksen voi täyttää osoitteessa www.vaihtoautomaa.com/tyohakemus/ tai lähettämällä hakemuksen / cv:n osoitteeseen rekry@vaihtoautomaa.com otsikolla AUTOMYYJÄ LAHTI tai AUTOMYYJÄ LEMPÄÄLÄ

 Voit lähettää hakemuksesi  hakulomakkeella