Slider

Vaihtoautomaa on yksi Suomen nopeimmin kasvavista uudenajan autokauppaketjuista. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Vantaalla, Tuusulassa, Järvenpäässä ja Muuramessa. Valikoimassamme on lähes 400 vaihtoautoa.

Haemme jatkuvasti kasvavaan joukkoomme lisää menestyjiä autokaupan eri osa-alueille. Voit olla jo autokaupan ammattilainen, mutta etsimme myös uusia kykyjä alan ulkopuolelta. Tärkeintä on, että sinulla on positiivinen elämänasenne ja energisyyttä. Saat meiltä työvälineet ja perusteellisen koulutuksen tehtävään sekä parhaan konseptin, tunnetun brändin ja ison organisaation tuen.

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme ja ota yhteyttä!

Automyyjä

Vaihtoautomaa on yksi Suomen nopeimmin kasvavista uuden ajan autokauppaketjuista, jossa haluamme tarjota asiakkaillemme elämän helpoimmat autokaupat. Valikoimassamme on lähes 400 vaihtoautoa, ja toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Vantaalla, Tuusulassa, Järvenpäässä, Muuramessa ja Jyväskylässä. Meillä työskentelee tällä hetkellä noin 30 ammattilaista, toivottavasti sinä olet seuraava!

Hei sinä nykyinen tai tuleva myynnin ammattilainen, haluatko tulla tekemään tulosta ja luomaan ykkösluokan asiakaskokemuksia autokaupan alalla? Hienoa, sillä meillä on sinulle töitä tarjolla!

Me Vaihtoautomaalla haemme nyt myyntitiimimme täydennykseksi asiakaspalveluhenkisiä myyjiä, jotka kohtaavat asiakkaat vahvalla ammattitaidolla ja hyvällä energialla niin puhelimitse kuin kasvotustenkin.

Arvostamme ennen kaikkea aktiivisuutta, tuloshakuisuutta ja huippuluokan vuorovaikutustaitoja. Jos sinulla on jo kokemusta autoalalta, hienoa! Mikäli kokemusta ei ole vielä kertynyt, me koulutamme sinut tehtäviin. Tärkeintä on halu kehittyä automyynnin timanttiseksi ammattilaiseksi.

Tule siis mukaan autokaupan vallankumoukseen ja hae mukaan tiimiin!

Työssäsi kohtaat asiakkaita kasvotusten päivittäin, mutta meille on tärkeää, että et pelkää tarttua puhelimeen. Asiakkaamme arvostavat aktiivisuuttamme sekä ratkaisuja, joita tarjoamme auton vaihtamiseen liittyen. Myyjänä vastaat uusasiakashankinnasta, mutta pidät myös huolen jo olemassaolevista asiakkaistamme.

Työtä tehdään viitenä päivänä viikossa, ja työajat sijoittuvat liikkeidemme aukioloaikojen puitteisiin maanantaista perjantaihin kello 10 ja 18 välillä ja lauantaisin kello 10 ja 15 välillä.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkamallin, jossa pohjapalkan päälle maksetaan reilu provisio. Aloittelevat myyjämme tienaavat kuukaudessa noin 2000 euroa, mutta jo puolessa vuodessa uskomme ansioidesi nousevan noin 4000 euroon kuukaudessa. Haluamme nähdä myyjiemme onnistuvan ja autamme sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Nuorekas tiimimme tekee töitä tinkimättömällä asenteella, mutta huumoria unohtamatta. Pääkaupunkiseudun toimipisteillämme ei pingoteta, vaan kannustamme toisiamme huippusuorituksiin. Toimipisteemme sijaitsevat autokaupan keskeisillä paikoilla Helsingin Herttoniemessä, Vantaan Petikossa, Tuusulassa sekä Järvenpäässä.

Mikäli et malta odottaa, että pääset tekemään tuloksellista myyntiä ja vakuuttamaan asiakkaamme ensiluokkaisilla asiakaspalvelutaidoillasi, toivomme, että olet valmis liittymään tiimiimme!

Toivottavasti kuulemme sinusta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 28.10.2018 mennessä. Työn aloituksen voimme sopia joustavasti.

Lisätietoja tehtävästä antaa Niklas Nyström, niklas@vaihtoautomaa.com, 0408363937

Hakemukset osoitteeseen rekry@vaihtoautomaa.com

Myyntipäällikkö

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ VAIHTOAUTOMAALLE

Voiko autokauppaa oikeasti tehdä uudella tavalla?

Vaihtoautomaa on yksi Suomen nopeimmin kasvavista uuden ajan autokauppaketjuista. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Vantaalla, Tuusulassa, Järvenpäässä ja Muuramessa. Valikoimassamme on lähes 400 vaihtoautoa ja toimintamme laajenee kovaa vauhtia.

Etsimme kokenutta ja energistä tulosvastuullista myyntipäällikköä vastaamaan toimipisteen myynnistä ja operatiivisesta toiminnasta. Olet myynnin ammattilainen, kannustava ja ohjaat tiimin jäseniä omalla esimerkilläsi entistä parempiin tuloksiin.

Olet asiakaslähtöinen tuloksentekijä, jolla on hyvät sosiaaliset vuorovaikutustaidot. Vastaat tiimisi kanssa myynnistä, asiakkuuksien hoidosta sekä myyntitavoitteiden saavuttamisesta ja toiminnan kehittämisestä. Kuulut Vaihtoautomaan laajennettuun johtoryhmään.

Jos sinulla on leveät henkiset hartiat ja olet se henkilö, joka ottaa luonnollisesti vastuun hankalissa tilanteissa, niin olet etsimämme henkilö. Osaaminen autoalalta ei ole välttämättömyys, mutta katsotaan eduksi. Sinulla on vahvat näytöt myynninjohtamisesta ja esimiestyöstä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Niklas Nyström 040 8363937.

Haluatko olla huipputiimin kanssa kehittämässä tulevaisuuden autokauppaa. Tule mukaan menestykseen.

Jätä hakemuksesi mennessä osoitteeseen rekry@vaihtoautomaa.com.

Palvelumyyjä

PALVELUMYYJÄ VAIHTOAUTOMAA

Voiko autokauppaa oikeasti tehdä uudella tavalla?

Vaihtoautomaa on yksi Suomen nopeimmin kasvavista uuden ajan autokauppaketjuista. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Vantaalla, Tuusulassa, Järvenpäässä ja Muuramessa. Valikoimassamme on lähes 400 vaihtoautoa.

Etsimme ratkaisukeskeistä kokenutta palvelumyyjää Vantaalle vastaamaan tulosvastuullisesti Vantaan toimipisteen palvelumyynnistä. Osaamista autoalalta ei välttämättä tarvita, mutta se katsotaa eduksi. Arvostamme kokemusta ja näyttöjä myynnistä sekä puhelintyöskentelystä.

Vastaat yhdessä toimipisteen tiimin kanssa myynnistä, asiakaspalvelusta, asetettujen toimeksiantojen saavuttamisesta ja toiminnan kehittämisestä. Raportoit myyntipäällikölle.

Olet tuloshakuinen ja aktiivinen myynnin ammattilainen ja motivoit muita tiimin jäseniä oman esimerkkisi kautta. Olet ratkaisukeskeinen palvelumyyjä, jolla on hyvät vuorovaikutustaidot.

Vaadimme sinulta asennetta saavuttaa asetetut tavoitteet. Olet energinen ja aikaansaava, etkä pelkää haasteita ja olet tottunut saavuttamaan tavoitteesi.

Lisätiedot tehtävästä antaa Niklas Nyström 040 8363937

Heräsikö mielenkiintosi? Ota yhteyttä ja jätä hakemuksesi. Tule tapaamaan ttyökavereitasi jo ennen hakemuksen lähettämistä!

Jätä hakemuksesi osoitteeseen rekry@vaihtoautomaa.com.

Lähetä avoin hakemuksesi ansioluetteloineen sähköpostitse osoitteeseen: rekry@vaihtoautomaa.com