Volvo V70 Vaihtoautot – Katso myytävät käytetyt farmarit

Volvo V70 autot

Volvo V70 on erittäin luotettavan auton maineessa oleva vaihtoautomalli, joka tarjoaa käytännöllisyyttä ja erinomaisen ajokokemuksen. Tältä sivulta löydät valikoimamme Volvo V70 vaihtoautot eri hintaluokissa ja varustetasoilla.

V70 on ollut Ruotsin myydyin auto eikä syystä: V70 on tilava farmarimalli, sopii hyvin perheille tai aktiiviselle elämäntavalle. Volvon 80-luvulla lanseeraama sportswagon-termi onkin jättänyt pysyvän jälkensä farmariautojen markkinaan. Autossa on tyylikäs ulkonäkö ja laadukkaat materiaalit, mikä tekee siitä miellyttävän valinnan vaativammallekin kuljettajalle.

V70 mallia valmistettiin vuosina 1996-2016 ja kyseisiä autoja nähtiin usein taksitolpilla niiden vahvan maineen ja luotettavuuden sekä myös hyvän ajokokemuksen johdosta.

Tutustu alla olevaan valikoimaan Volvo V70 vaihtoautoja ja löydä itsellesi sopiva malli. Kysy lisää ja järjestä koeajo chatin kautta tai puhelimitse: 0207 890 690.

Näytetään 2 autoa tunnisteella V70.

Etkö löytänyt sopivaa autoa? Katso sivuiltamme kaikki käytetyt autot.

Miksi valita käytetty Volvo V70?

  • Tilavuus: V70 tarjoaa runsaasti tilaa sekä matkustajille että tavaroille. Autossa on suuri tavaratila ja käytännölliset säilytysratkaisut, jotka tekevät arjen helpommaksi.
  • Turvallisuus: Volvo asettaa turvallisuuden etusijalle, ja V70:ssa on useita turvallisuutta edistäviä ominaisuuksia. Esimerkiksi autossa voi olla törmäyksenestoavustin, kaistavahti-järjestelmä ja automaattinen hätäjarrutustoiminto. Lisäksi autossa voi olla useita turvatyynyjä ja vahva runkorakenne, joka tarjoaa suojaa matkustajille.
  • Suorituskyky: V70:ssa on tehokas moottori, joka tarjoaa hyvän ajokokemuksen. Autossa on myös erinomainen ohjaustuntuma ja vakaa ajettavuus.
  • Kestävyys: Volvo tunnetaan kestävyydestään ja V70 ei ole poikkeus. Auton laadukkaat materiaalit ja huolellinen viimeistely takaavat pitkän käyttöiän.

Katso kaikki käytetyt Volvo -mallit

Valitsemalla Volvo V70:n saat luotettavan ja monipuolisen auton arvostetulta ruotsalaismerkiltä. Mikäli et kuitenkaan löytänyt tältä sivulta etsimääsi autoa, katso kaikki käytetyt Volvo-mallit ja löydät varmasti itsellesi sopivan vaihtoauton.

Katso muut Volvo -mallit:

Volvo S60, Volvo S90, Volvo V60, Volvo V60 Cross Country, Volvo V90, Volvo XC60, Volvo XC70, Volvo XC90