Myyntipäällikkö vaihtui Muuramessa – Vaihtoautomaa

Myyntipäällikkö vaihtui Muuramessa

Tervetuloa Cristian Hytönen Rivero. Vapaa-ajalla levyjä soittava DJ sekä SRA-ampuja ja nyt 1.3. alkaen työajalla Vaihtoautomaa Muuramen myyntipäällikkö. 

Kun Muuramen liikettä edelliset 6-vuotta luotsannut myyntipäällikkö ilmoitti siirtyvänsä uusiin haasteisiin ryhdyttiin porukalla miettimään, että kuka voisi tulla hänen tilalle? Yksi nimi nousi esiin – Crisu. Tuttu mies Vaihtoautomaan myyjille jo pidemmän aikaan rengasalalta ja myöhemmin myös kilpailevan autoliikkeen leivistä. Toimitusjohtaja Niko Leskinen otti luurin käteen ja rimpautti Crisulle ehdotuksen kanssa, josta hän ei voinut kieltäytyä.

“Olihan se imartelevaa kun tutusta liikkeestä soitettiin ja tarjottiin myyntipäällikön paikkaa.” toteaa Cristian ja lisää “Olin toiminut myymälävastaavan tehtävissä jo aiemmin joten tämä oli luonnollinen askel uralla eteenpäin.”

“Rekrytoinneissa haasteena on aina sopivien henkilöiden löytäminen sekä uuden ihmisen liittäminen osaksi tiimiä. Joskus aika on kuitenkin oikea ja sopivat ihmiset löytävät toisensa” toteaa toimitusjohtaja Niko Leskinen. “Kun myyntiryhmä pääse itse valitsemaan uutta päällikköä, on luotto esimieheen alusta asti kunnossa. Tervetuloa Crisu! “ päättää Leskinen.